Prisetite se svojih najboljih trenutaka uz naše premijum predloške foto-albuma. PREUZMITE PREDLOŠKE ODMAH.

Čestitke

Predlošci za čestitke za dostignuća i doprinos

Ko ne voli da mu se čestita za dobro obavljen posao? Učinite čestitke standardnom praksom pomoću Microsoft predložaka za čestitanje.

Besplatni predlošci certifikata prilagodljivi su i lako se štampaju. PowerPoint čestitke odlične su za nastavnike da proslave postignuća učenika i da ih dodatno motivišu. Predložak certifikata za čestitke možete da prilagodite tako da nagradite akademski uspeh učenika, ulaganje dodatnih napora ili izuzetan doprinos odeljenju. Treneri, mentori i vođe izviđača takođe mogu da koriste predloške certifikata za postizanje ključnih tačaka učenika. Neprofitne grupe ili organizacije mogu da preuzmu zahvalnicu da bi izrazile zahvalnost sponzorima ili saradnikom. Predlošci certifikata se mogu prilagoditi svakom događaju ili projektu i korisni su za izgradnju čvršćih odnosa. Takođe postoji predložak čestitke za prezentaciju, koji može biti savršen za proslavu mature, diplomiranja ili prvenstva.

Besplatni predlošci certifikata su sjajan resurs za škole, klubove, timove, udruženja, pa čak i roditelje. Preuzmite ono što vam je potrebno i obradujte nekoga.