Prisetite se svojih najboljih trenutaka uz naše premijum predloške foto-albuma. PREUZMITE PREDLOŠKE ODMAH.

Adresari

Predlošci adresara zadržavaju sve kontakt informacije pri ruci

Da li stalno pitate prijatelje za adrese? Ili ste više od jednom pitali bivše saradnike za lične mejlove? Microsoft predložak adresara vam može pomoći. S predloškom adresara možete napraviti jedinstveni spisak kontakata za svakoga iz vašeg okruženja. Odlični su i za klubove – preuzmite predložak direktorijuma članstva za glavni spisak mejlova.

Predložak adresara daje prostora za brojeve mobilnih i kućnih telefona, rođendane, pa čak i beleške. Dostupan je veliki broj stilova, uključujući predloške telefonskih spiskova koji se mogu štampati. Takođe ćete pronaći razne predloške adresara za školsku upotrebu, uključujući predložak za direktorijum za kontakt u hitnim slučajevima. Predložak adresara koji se lako popunjava pruža informacije za svakodnevnu upotrebu i posebne prilike.

Zamislite koliko brzo možete završiti ispisivanje prazničnih čestitki uz popunjen predložak adresara! Istražite Excel i Word predloške adresara i predloške direktorijuma za članstvo da biste pronašli najbolju opciju.