Biltene

Obaveštavajte obožavaoce i privucite nove čitaoce pomoću modernog predloška biltena

Želite da sastavite bilten – ili da postojeći učinite zanimljivijim? Isprobajte predložak za bilten korporacije Microsoft. Vizuelno privlačni i vrlo prilagodljivi, ovi besplatni predlošci biltena poboljšavaju vaše prepiske, bez obzira na to da li se obraćate klijentima ili dalekim članovima porodice.

Predlošci za biltene dostupni su za određene usluge i organizacije, uključujući predloške biltena za softverske projekte, preduzeća koja se bave popravkom, modni dizajn, finansijske usluga, škole i neprofitne organizacije. Uključite predložak biltena u mesečni ili dvomesečni marketinški plan da biste ostali u vezi sa bivšim i trenutnim klijentima.

Uz porodicu i prijatelje koji se nalaze širom zemlje ili sveta, predlošci biltena su takođe odlični za ličnu upotrebu da bi svi bili u toku sa najnovijim izazovima i pustolovinama.

Predlošci Word biltena vrlo su intuitivni, imaju prostora za članke, fotografije i sl. Odaberite predložak biltena za jednostavnu nadogradnju da biste povećali broj čitalaca svakog meseca.