Prisetite se svojih najboljih trenutaka uz naše premijum predloške foto-albuma. PREUZMITE PREDLOŠKE ODMAH.

Brošure

Promovišite poslovanje ili grupu pomoću profesionalnih predložaka za brošure

Profesionalna brošura je sjajan način za promovisanje poslovanja ili organizacije. Pre nego što angažujete dizajnera, probajte neku od besplatnih Microsoft predložaka za brošure. Ovi predlošci za brošure izgledaju sjajno i laki su za korišćenje, a sadrže i savete za organizovanje sadržaja, dodavanje slika i sl.

Postoje predlošci za trostrane brošure na preklop za veliki raspon usluga i organizacija, uključujući predloške brošura za dizajn enterijera, arhitekturu, medicinske usluge, podizvođače i škole. Predložak pamfleta je još jedna opcija koja je odlična za iznajmljivanje smeštaja za odmor, posao šetača pasa, usluge uređenja eksterijera i sl.

Za preduzeća sa više proizvoda ili usluga, preuzmite predložak brošure u programu Word da biste napravili katalog sa svime što nudite. Čak možete dodati i obrazac za naručivanje i adrese na predložak brošure za direktno slanje porudžbina.

Svi predlošci za brošure se mogu štampati i prezentovati u poslovnim prostorijama ili ostavljati u poštanskom sandučetu. Pogledajte predloške brošura da biste pronašli pravi.