Naučite nove veštine uz Office predloške. Istražite ih odmah

Budžeti

Praćenje poslovnih finansija pomoću unakrsne tabele predložaka budžeta ili grafikona

Ako tražite predložak budžeta za praćenje ličnih ili poslovnih finansija, na pravom ste mestu. Unakrsna tabela s budžetom pomoći će vam da pratite troškove s velikom preciznošću.

Dostupni su vam predlošci budžeta za različitu upotrebu, koje obuhvataju budžete za domaćinstvo, venčanje, poslovanje, događaje i fakultet. Predložak porodičnog budžeta prati mesečne prihode, rashode i tokove novca i vizuelno prikazuje sve informacije.

Alternativno možete koristiti predložak budžeta za domaćinstvo u programu Excel. Ovaj predložak budžeta navodi procenu troškova i stvarne troškove za pojedinačne stavke i automatski izračunava razliku.

Predlošci budžeta za događaje po stavkama navode troškove, uključujući iznajmljivanje prostora, osveženje, zabavne aktivnosti i sl, tako da znate na šta sve treba da potrošite novac. Za opštu upotrebu probajte predložak budžeta u obliku točka. Jedan od vizuelnijih predložaka budžeta, budžet u obliku točka predstavlja zabavan način na praćenje troškova.

Svaki Excel predložak budžeta sadrži funkcionalnost unakrsne tabele, grafikona i prilagodljivih stilova. Preuzmite besplatan predložak budžeta kako biste uvek znali aktuelno finansijsko stajanje.