Prisetite se svojih najboljih trenutaka uz naše premijum predloške foto-albuma. PREUZMITE PREDLOŠKE ODMAH.

Budžeti

Praćenje poslovnih finansija pomoću unakrsne tabele predložaka budžeta ili grafikona

Ako tražite predložak budžeta za praćenje ličnih ili poslovnih finansija, na pravom ste mestu. Unakrsna tabela s budžetom pomoći će vam da pratite troškove s velikom preciznošću.

Dostupni su vam predlošci budžeta za različitu upotrebu, koje obuhvataju budžete za domaćinstvo, venčanje, poslovanje, događaje i fakultet. Predložak porodičnog budžeta prati mesečne prihode, rashode i tokove novca i vizuelno prikazuje sve informacije.

Alternativno možete koristiti predložak budžeta za domaćinstvo u programu Excel. Ovaj predložak budžeta navodi procenu troškova i stvarne troškove za pojedinačne stavke i automatski izračunava razliku.

Predlošci budžeta za događaje po stavkama navode troškove, uključujući iznajmljivanje prostora, osveženje, zabavne aktivnosti i sl, tako da znate na šta sve treba da potrošite novac. Za opštu upotrebu probajte predložak budžeta u obliku točka. Jedan od vizuelnijih predložaka budžeta, budžet u obliku točka predstavlja zabavan način na praćenje troškova.

Svaki Excel predložak budžeta sadrži funkcionalnost unakrsne tabele, grafikona i prilagodljivih stilova. Preuzmite besplatan predložak budžeta kako biste uvek znali aktuelno finansijsko stajanje.