Prisetite se svojih najboljih trenutaka uz naše premijum predloške foto-albuma. PREUZMITE PREDLOŠKE ODMAH.

Meniji

Dodajte prilagođene fotografije ukusne hrane na moderan predložak menija i pobudite goste

Napravite meni za restorane, ketering preduzeće, događaj ili večeru brzo i lako pomoću predloška menija u programu Word. Od jednostavnog do prefinjenog, slatkog, optimističnog ili retro stila, ima mnogo stilova i opcija predložaka menija koje možete da odaberete.

Možete da pronađete predložak menija Word na temu bilo kog praznika da biste prilagodili prazničnu trpezu i obavestili posetioce o hrani i sastojcima. Postoji čak i posebno dizajnirani predložak Word menija za sledeću proslavu ili specijalno slavlje.

Imate restoran, kamionet za namirnice ili ketering preduzeće? Pogledajte predložak za menije za hranu koja se može poneti i za hranu u objektima – u prvom slučaju, predložak koji se može presaviti na tri dela, a u potonjem, knjižica s jelovnikom koji sadrži i do 6 unutrašnjih stranica.

Predložak za menije pruža kompletnu umetničku slobode tako što vam omogućava da ga prilagodite svojim slikama, grafikama, bojama i fontovima. Besplatni predlošci menija imaju unapred ugrađeni dizajn koji se mogu brzo i jeftino završiti i odštampati, tako da možete da se koncentrišete na kreiranje fantastičnih obroka.