Prisetite se svojih najboljih trenutaka uz naše premijum predloške foto-albuma. PREUZMITE PREDLOŠKE ODMAH.

Naslovne stranice faksa

Postavite profesionalnu naslovnu stranicu faksa u sledećem dokumentu da biste odali odličan prvi utisak

Profesionalna naslovna stranica faksa može biti važna bilo da se dokument dostavlja odmah ili ako ostaje u faks-aparatu. Zato, pre nego što pritisnete dugme „Pošalji“, preuzmite besplatan predložak lista za naslovnu stranicu faksa od korporacije Microsoft.

Naslovne strane faksa dodaju strukturu prikazu i čitljivosti a boja privlači pažnju čitaoca. Dizajn za naslovnu stranu „Modern Capsule“ i „Swirl“ naročito su zanimljivi u vizuelnom smislu. Što je najvažnije, naslovna stranica faksa može pomoći u čuvanju privatnosti dokumenta od slučajnih prolaznika.

Preuzmite besplatnu naslovnu stranicu faksa, prilagodite je dodavanjem logotipa i dodajte je u kancelarijski pribor vaše firme za svakodnevnu upotrebu. Naslovna stranica za faks imaće višestruku primenu.

Odaberite jednostavnu naslovnu stranicu faksa ako treba da naznačite informacije o pošiljaocu i primaocu, odnosno detaljniju naslovnu stanicu ako vam treba prostora za komentare i stavke radnji. Uz desetine primera privlačnog dizajna koje možete odabrati, pronaći ćete predložak faksa koji odgovara vašim potrebama.