Objave

Predlošci za objave dizajnirani za proslavu dolaska bebe na svet, godišnjicu ili sastanak

Sve važne objave možete da izvršite na vreme pomoću predloška koji se može prilagoditi u programu Word. Jednostavno preuzmite i dizajnirajte predložak za objavljivanje po vašem izboru da biste obavestili ljude o predstojećoj žurci, godišnjici, promociji, proslavi dolaska bebe na svet, sastanku ili garažnoj rasprodaji.

Predlošci objava su sjajni za lansiranje novih proizvoda i sadrže prostor za detalje o proizvodu, pozitivne recenzije i preporuke kolega, kao i informacije o dostupnosti.

Možete koristiti i predložak objave s kontakt informacijama sa listićima koji se mogu otcepiti da biste prodali auto, promovisali posao šetača pasa, angažovali majstora i sl. Za veći broj štampanih primeraka probajte predloške objava koje se mogu odštampati i po 4 na istoj stranici. Postoji čak i zgodna oznaka „Sastanak u toku” koja se može preuzeti.

Odaberite jedan od brojnih besplatnih predložaka objava s predloženim dizajnom, poput slike verenika, objave mature, letaka o sniženju, letaka za događaje i pozivnice na žurku. Videćete šta vam odgovara kako biste odmah poslali pravu poruku.