Prisetite se svojih najboljih trenutaka uz naše premijum predloške foto-albuma. PREUZMITE PREDLOŠKE ODMAH.

Objave

Predlošci za objave dizajnirani za proslavu dolaska bebe na svet, godišnjicu ili sastanak

Sve važne objave možete da izvršite na vreme pomoću predloška koji se može prilagoditi u programu Word. Jednostavno preuzmite i dizajnirajte predložak za objavljivanje po vašem izboru da biste obavestili ljude o predstojećoj žurci, godišnjici, promociji, proslavi dolaska bebe na svet, sastanku ili garažnoj rasprodaji.

Predlošci objava su sjajni za lansiranje novih proizvoda i sadrže prostor za detalje o proizvodu, pozitivne recenzije i preporuke kolega, kao i informacije o dostupnosti.

Možete koristiti i predložak objave s kontakt informacijama sa listićima koji se mogu otcepiti da biste prodali auto, promovisali posao šetača pasa, angažovali majstora i sl. Za veći broj štampanih primeraka probajte predloške objava koje se mogu odštampati i po 4 na istoj stranici. Postoji čak i zgodna oznaka „Sastanak u toku” koja se može preuzeti.

Odaberite jedan od brojnih besplatnih predložaka objava s predloženim dizajnom, poput slike verenika, objave mature, letaka o sniženju, letaka za događaje i pozivnice na žurku. Videćete šta vam odgovara kako biste odmah poslali pravu poruku.