Prisetite se svojih najboljih trenutaka uz naše premijum predloške foto-albuma. PREUZMITE PREDLOŠKE ODMAH.

Planovi putovanja

Sredite detalje i planirajte savršeno bekstvo od svakodnevice pomoću predložaka za putovanje

Da li planirate putovanje u budućnosti? Preuzmite Microsoft predložak za putovanje pre polaska. Predložak za putovanje je odličan za praćenje rezervacija, adresa, aktivnosti i sl.

Ako putujete poslom, koristite besplatan predložak za putovanje da biste organizovali raspored, zapisali šifre letova i podatke o hotelu. Predložak za poslovno putovanje obuhvata i odvojene stranice za datume sastanaka, vremena i lokacije.

Kada putujete zarad zadovoljstva, predložak za putovanje vam omogućava da svi planovi budu nadohvat ruke. Predlošci za porodična putovanja imaju dovoljno prostora za upisivanje članova porodice, krvne grupe, odnosno informacije koje su korisne u slučaju nezgode ili nesreće.

Možete odabrati i planer putovanja u programu Excel pomoću kartica za prevoz, spiska stvari i kontakt informacija u slučaju nesreće.

Bez obzira na svrhu putovanja, preporučuje se da preuzmete predložak za putovanje i obrazac za lične podatke na kome ćete ubeležiti svoje medicinske i finansijske informacije. Zadržite primerak kod sebe a drugi dajte prijatelju ili članu porodice da biste ih držali na bezbednom ili im lako pristupili. Istražite kolekciju pre sledećeg putovanja.