Prisetite se svojih najboljih trenutaka uz naše premijum predloške foto-albuma. PREUZMITE PREDLOŠKE ODMAH.

Platni spiskovi

Smanjite potporne troškove u kancelariji pomoću predložaka platnih spiskova i predložaka izveštaja o radnim satima

Upravljanje potpornim kancelarijskim zadacima, poput platnih spiskova i praćenja radnih sati zaposlenih znatno može smanjiti vreme provedeno za unapređenje poslovanja. Unapredite potporne operacije pomoću besplatnih predložaka za vremenski definisane rasporede i predložaka za obračun plate za Microsoft Excel. Odaberite najbolji predložak za obračun plata koji će odgovarati vašim potrebama.

Preuzmite predloške izveštaja o radnim satima koje vaši zaposleni treba da popune. Predlošci izveštaja o radnim satima na minimum svode potrebu za nadzorom i beleženjem dolazaka i odlazaka zaposlenih s posla. A što je najbolje, podaci iz predložaka za vremenski definisane rasporede mogu se lako uvesti u predložak za obračun plata. Excel predlošci za obračun plata ubrzavaju obračun prihoda, poreza po odbitku i poreza po dohotku zaposlenih. Koristite predloške listića o uplaćenim porezima za lakše pravljenje detaljnih listića za svakog zaposlenog. Predlošci listića o uplaćenim porezima mogu se zaposlenima davati i u fizičkom i u elektronskom formatu.

Besplatni Microsoft Excel predlošci listića o uplaćenim porezima i predlošci vremenski definisanih rasporeda najefikasnije su sredstvo za zadovoljavanje svih potpornih kancelarijskih potreba.