Prisetite se svojih najboljih trenutaka uz naše premijum predloške foto-albuma. PREUZMITE PREDLOŠKE ODMAH.

Radovi i izveštaji

Profesionalno dizajnirani i savršeno oblikovani predlošci izveštaja mogu se koristiti za prikaz strukture

Predlošci radova i izveštaja u programu Word olakšavaju oblikovanje i zapisivanje školskih i poslovnih radova. Napišite prikaze strukture, propratna pisma, govore, diplomske radove, timske izveštaje i poslovne radove pomoću dizajniranih predložaka izveštaja ili ih sami prilagodite.

Radi lakše upotrebe, mnogi predlošci izveštaja imaju jasno odvojene odeljke za rezime, uvodni deo i zaključke. Predložak izveštaja za izvršni rezime pojednostavljuje pisanje sveobuhvatnih pregleda s odeljcima za vaše ciljeve, publiku, konkurenciju, rizike i prednosti i zaključke.

Postoje i predlošci izveštaja za posebne projekte, poput izveštaja o analitici društvenih medija. Samo popunite ključnu statistiku za objašnjavanje napretka i dokažite da svojim radom donosite rezultate. Predložak izveštaja može vam i uštedeti vreme i svesti izmene na minimum. Videćete da možete prepoloviti vreme pisanja pomoću gotovog predloška u formatu MLA ili APA.

Pregledajte, prilagodite, preuzmite i odštampajte neki od predložaka izveštaja da biste napravili profesionalno izrađen rad koji će impresionirati čitaoce.