Prisetite se svojih najboljih trenutaka uz naše premijum predloške foto-albuma. PREUZMITE PREDLOŠKE ODMAH.

Svi praznici

Proslavite posebne događaje sa stilom uz pomoć prazničnih predložaka.

Praznici se prosto moraju voleti. Microsoft Word praznični predlošci omogućavaju sve što vam je potrebno za slavlje. Pronađite predloške pozivnica za praznične žurke za Mardigra. Predlošci prazničnih čestitki za Božić i Hanuku. Postoji čak i praznični predložak za slanje čestitki za kinesku Novu godinu. Praznični predlošci u programu Word se mogu izmeniti, lako se koriste i olakšavaju planiranje praznika.

Pomoću besplatnih prazničnih predložaka za letke, jelovnike, liste za proveru i pozivnice lako se možete pripremiti za svaki važan datum. Tokom praznika poput Dana majki, kada je čestitka od suštinske važnosti, možete odabrati predloške za praznične čestitke koji odgovaraju izgledom i porukom koju šalju. Postoje i predlošci za pozivnice za praznične žurke za proslave opšteg tipa, kao i predlošci posebno dizajnirani za poslovna okupljanja, dečije proslave i porodična slavlja.

Sa prazničnim predlošcima dostupnim za više od dvanaest kulturnih, sezonskih i religioznih praznika, sigurno ćete pronaći ono što vam je potrebno da dan bude poseban.