Prisetite se svojih najboljih trenutaka uz naše premijum predloške foto-albuma. PREUZMITE PREDLOŠKE ODMAH.

Teme

Dodavanje PowerPoint tema sledećoj prezentaciji za privlačenje pažnje publike

Poboljšajte prezentacije pomoću PowerPoint predložaka korporacije Microsoft. Prilikom raspoređivanja privlačnih grafika i niza opcija rasporeda, ove PowerPoint teme utiču na sadržaj za bolje angažovanje publike.

Tražite čist i savremen osećaj? Probajte temu „Vapor Trail“ u programu PowerPoint. Ovaj predložak za PowerPoint sadrži višebojne trake koje prezentacijama dodaju pokret i energiju.

Za retro varijante probajte temu „Wood Type“ za PPT s klasičnom slikom pisma. Ili se osmelite pomoću predložaka dizajna „Badge” ili „Berlin” za PowerPoint.

Takođe postoje predlošci za PowerPoint koji odgovaraju oblasti koju studirate ili industriji u kojoj radite. Probajte PowerPoint temu „Celestial” za prezentacije naučnih ili astronomskih istraživanja. Ili iskoristite elegantni predložak dizajna „Savon” za PowerPoint za modne ili cvetne prezentacije.

Bez obzira na vaš izbor, obojićete sadržaj prezentacije. Teme za PowerPoint su besplatne, pa možete da eksperimentišete sa mnogim PPT temama da biste pronašli odgovarajući stil.