Prisetite se svojih najboljih trenutaka uz naše premijum predloške foto-albuma. PREUZMITE PREDLOŠKE ODMAH.

Excel

Microsoft Excel predlošci koji vam pomažu da lako pravite unakrsne tabele

Microsoft Excel je jedan od najprilagodljivijih i najkorisnijih programa u Office programskom paketu. Nije važno da li su vam potrebni Excel predlošci za određivanje budžeta za sledeću fiskalnu godinu, praćenje poslovnih zaliha, planiranje obroka ili kreiranje lista sa skicom za Fantasy Football, postoji mnogo Microsoft Excel predložaka za vas.

Istražite široku kolekciju premijum Excel predložaka koji vam postaju dostupni kada se pretplatite na Microsoft 365 ili pogledajte širok izbor besplatnih Excel predložaka. Na primer, ako treba da vizuelizujete podatke na vremenskoj osi, razmotrite Excel predloške Gantovog grafikona, koji su spremni i dostupni za prilagođavanje pomoću vaših specifičnih informacija o projektu.

Mogućnosti programa Excel se tu ne zaustavljaju. Ako tražite Excel predloške za korišćenje kod kuće, razmotrite sedmični raspored kućnih poslova ili listu zaduženja za domaćinstvo. Besplatni Excel predlošci uklanjaju stres vezan za pamćenje toga čiji je red da čisti kupatila ili opere sudove. Slično tome, predlošci za Excel unakrsnu tabelu mogu vam pomoći i oko kratkoročnog i dugoročnog određivanja budžeta. Ove unakrsne tabele se dobijaju uz širok niz ugrađenih formula koje se automatski dovršavaju kada unesete prvih nekoliko redova. Koju god listu ili grafikon da osmislite, neki Excel predložak je tu za vas.