Prisetite se svojih najboljih trenutaka uz naše premijum predloške foto-albuma. PREUZMITE PREDLOŠKE ODMAH.

Venčanja

Predlošci za venčanja pojednostavljuju planiranje venčanja

Planiranje venčanja je zahtevan posao. Uz toliko krupnih odluka koje treba da donesete – i mnoge troškove koje treba uzeti u razmatranje – može biti teško napraviti prvi korak. Microsoft predlošci za venčanja vam mogu pomoći u tome.

Počnite tako što ćete preuzeti kontrolni spisak za venčanja da biste organizovali i odredili prioritete za zaduženja. Možda ćete hteti i poseban planer za budžet venčanja da biste pratili troškove. Kada odredite datum i svedete spisak gostiju, predložak obaveštenja posetiocima će dati uvid u datum održavanja vašeg venčanja. Kada budete spremni da pošaljete pozivnice, pogledajte predložak za dizajn pozivnica za venčanje. Prilagodite i odštampajte odabrani dizajn da biste uštedeli novac i vreme.

Kada se približi dan venčanja, preuzmite predložak programa venčanja. Prilagodite redosled, dodajte naslove i imena, a zatim ga odštampajte i podelite gostima na ceremoniji. Postoji čak i šablon za venčanje koji će pomoći prilikom planiranja prijema, kao što je raspored sedenja ili kartice s imenima gostiju za stolove.

Pojednostavite planiranje venčanja pomoću predložaka za venčanja da biste mogli da uživate tokom ovog posebnog događaja.