Prisetite se svojih najboljih trenutaka uz naše premijum predloške foto-albuma. PREUZMITE PREDLOŠKE ODMAH.

Vizitkarte

Prikažite svoj brend pomoću stilizovanih profesionalnih predložaka vizitkarte

Odaberite jedan od brojnih predložaka vizitkarti koji su vam dostupni za pravljenje brendirane vizitke u roku od nekoliko minuta. Predlošci vizitkarte koji se mogu besplatno preuzeti imaju sva obeležja stila, oblika i veličina koja ostavljaju najbolji utisak.

Odaberite dizajn vizitkarte sa slikom, grafičkim elementom ili ivicom ili jednostavan predložak vizitkarte s tekstom u boji na beloj pozadini. Odaberite predloške vizitkarti koji se uklapaju uz vaš kancelarijski materijal ili ga dopunjuju.

Videćete da veliki broj besplatnih predložaka vizitkarti imaju komplementarne predloške za memorandume, koverte, brošure, dnevni red, podsetnike i sl. Upotrebite Word predložak za vizitkartu da biste dizajnirali svoju vizitku dodavanjem logotipa ili slogana. Postoje i predlošci za vizitkarte bez logotipa, za ličnu ili profesionalnu upotrebu.

Uštedite vreme i novac štampanjem sopstvenih kartica iz udobnosti sopstvenog računara koristeći predložak vizitkarte u programima Word ili PowerPoint. Pregledajte celu kolekciju i pronađite pravo rešenje za vas.