Proslavite praznike uz naše sezonske predloške. PREUZMITE PREDLOŠKE ODMAH.

Zalihe

Predlošci za zalihe za praćenje ličnih ili poslovnih zaliha

Preuzmite besplatan predložak za zalihe za ličnu ili poslovnu upotrebu. Koristite ga za lako praćenje ličnih i kućnih zaliha, zaliha opreme, proizvoda i resursa. Pomoću Excel predloška zaliha, kao što je kalkulator amortizacije osnovnih sredstava, lista zaliha u magacinu, šablona popisa zaliha ili popis zaliha za kućne sadržaje, imaćete veću kontrolu nad vašom imovinom.

Excel predložak za zalihe za vaš magacin može da vam pruži određene informacije o artiklima i porudžbinama, kao i o vremenu za ponovno poručivanje, količini za ponovno naručivanje i stavke koje više nisu u proizvodnji. Za detalje o postojećoj opremi, predložak Excel zaliha skladišti sve što vam je potrebno, uključujući broj deonica, fizičko stanje i finansijski status.

Lične dragocenosti mogu se navesti na Excel predlošku za zalihe za praćenje njihovih modela ili serijskih brojeva, datuma kupovine i cene za imovinu ili svrhe osiguranja. Odaberite neki od brojnih predložaka zaliha da biste pronašli stil i vizuelne elemente koji najbolje odgovaraju vašim potrebama.