Prisetite se svojih najboljih trenutaka uz naše premijum predloške foto-albuma. PREUZMITE PREDLOŠKE ODMAH.

Zalihe

Predlošci za zalihe za praćenje ličnih ili poslovnih zaliha

Preuzmite besplatan predložak za zalihe za ličnu ili poslovnu upotrebu. Koristite ga za lako praćenje ličnih i kućnih zaliha, zaliha opreme, proizvoda i resursa. Pomoću Excel predloška zaliha, kao što je kalkulator amortizacije osnovnih sredstava, lista zaliha u magacinu, šablona popisa zaliha ili popis zaliha za kućne sadržaje, imaćete veću kontrolu nad vašom imovinom.

Excel predložak za zalihe za vaš magacin može da vam pruži određene informacije o artiklima i porudžbinama, kao i o vremenu za ponovno poručivanje, količini za ponovno naručivanje i stavke koje više nisu u proizvodnji. Za detalje o postojećoj opremi, predložak Excel zaliha skladišti sve što vam je potrebno, uključujući broj deonica, fizičko stanje i finansijski status.

Lične dragocenosti mogu se navesti na Excel predlošku za zalihe za praćenje njihovih modela ili serijskih brojeva, datuma kupovine i cene za imovinu ili svrhe osiguranja. Odaberite neki od brojnih predložaka zaliha da biste pronašli stil i vizuelne elemente koji najbolje odgovaraju vašim potrebama.