Prisetite se svojih najboljih trenutaka uz naše premijum predloške foto-albuma. PREUZMITE PREDLOŠKE ODMAH.

Zapisnik sa sastanka

Popunite i dokumentujte zapisnik za roditeljski sastanak, poslovni ili klupski sastanak pomoću predloška zapisnika za sastanke

Snimanje i dokumentovanje sastanaka sada je lakše nego ikada pomoću predloška za zapisnik sa sastanka u programu Microsoft Word. Predlošci zapisnika za sastanke beleže sve važne detalje u tačnom formatu koji vam je potreban za školu, preduzeće ili klub. Zabeležite izbore, izveštaje odbora, budžete, posebne objave i sl.

Predložak zapisnika sa sastanka ima odeljke za svaku temu diskusije, uključujući stavku dnevni red, izlagača, diskusiju, zaključke, stavke radnji, vlasnike i rokove. Čist raspored i jednostavno oblikovanje svakog zapisnika sa sastanka pomaže da zapisničari ostanu na pravom putu i da se posvete sadržaju i toku sastanka.

Članovi kluba ili zaposleni mogu lako da se kreću po stavkama predloška zapisnika i da budu u toku s novostima, bilo da su bili prisutni na sastanku ili ne.

Prilagodite dizajn sopstvenih zapisnika pomoću predloška za zapisnike za sastanak ili koristite predložak zapisnika kao što su dizajn obrazovnog zapisnika, zapisnika za roditeljski sastanak ili dizajn zapisnika za neformalne sastanke. Izaberite format koji najbolje odgovara vašoj grupi iz kolekcije predložaka za minute sastanaka.